Sisältöön
Synergia Foxy
 

Upotuskoodi

embed (Upotuskoodi)

Moduulia käytetään ulkoisen sisällön upottamiseen sivustolle. Tällä tarkoitetaan esimerkiksi videoita, chatbotteja, varauskalentereita tai pörssitiedotteita. Seuraa tarkasti palveluntarjoajan antamia upotusohjeita!


Muokkaus

Muokkaus -painike

Muokkaustila on jaoteltu kahteen osioon: Sivun upotus ja Upotuskoodi. Voit upottaa sisältöä kummalla tavalla tahansa, mutta vapaamuotoinen Upotuskoodi on yleisesti ottaen oikea tapa (sallii enemmän määrityksiä).

Sivun upotus -osiossa on seuraavat kentät:

URL

Tähän voit syöttää upotettavan sivun URL -osoitteen. Kun syötät tämän, Esikatselu -osio näyttää sivun. Muista laittaa koko URL, eli myös https:// -protokolla osoitteen alkuun.

Leveys

Tähän voit laittaa upotettavan sivun leveyden. Tämä kannattaa olla 100%, jotta upotus on aina alueen reunasta reunaan.

Korkeus

Tähän voit laittaa upotettavan sivun korkeuden pikseleinä ilman px -päätettä. Mikäli upotettava sivu ei mahdu, näytetään vierityspalkki pystysuunnassa.

Upotuskoodi -osiossa on seuraava kenttä:

Vapaamuotoinen koodi

Anna tähän ohjeiden mukainen upotuskoodi. Kun olet syöttänyt koodin, Esikatselu -osio näyttää upotettavan sisällön (pois lukien scriptit).


Tallennus ja huomioitavaa

Saat tallennettua tai kumottua muutoksesi painamalla muokkaustilan yläpuolella olevia ikoneita:

Tallenna ja kumoa -painikkeet

Mikäli upotuskoodi ei toimi, tarkista että olet tehnyt upotuksen ohjeiden mukaan. Osa upotuksista tarvitsee javascript -koodeja sivun head tai body -osioon, näitä voi lisätä ainoastaan järjestelmänvalvojat kohdasta Sivun asetukset -> Sivun koodit. 

Mikäli upotuskoodi ei toimi pienellä ruudunkoolla, alkuperäistä upotusta ei ole suunniteltu responsiiviseksi. Ota yhteys palveluntarjoajaan. 

Saat videoista responsiivisia lisäämällä upotuskoodin ympärille seuraavat tagit:

  • Ennen upotuskoodia: <div class=""><div class="vcontainer">
  • Upotuskoodin jälkeen: </div></div>

Moduulin asetukset

Moduulin asetukset -painike

Tässä osiossa voit vaihtaa moduulin otsikkoa.

 

Haluatko lisätietoa Foxysta?

Kiinnostuitko Foxysta. Tuliko sinulle kysyttävää järjestelmän toiminnasta? Haluatko pyytää tarjouksen vai kenties tunnukset demosivustollemme? Ota meihin yhteyttä, niin autamme mielellämme!

Web Designer
Matti Hautaniemi

matti.hautaniemi @ mainossynergia.com
puh. 040 724 0806