Nopea lisäys

Kun editorissa luo uuden tyhjän kappaleen (ENTER), tarjotaan käyttäjälle mahdollisuus tiettyjen sisältötyyppien nopeaan lisäykseen. Painamalla editorin vasemmalle puolelle ilmestyvää painiketta, annetaan mahdollisuus muutamaan toimintoon:

Toiminnot ovat pääasiallisesti vastaavia kuin on esitettynä editorin perusohjeissa.

Lisää kuva

Tällä toiminnolla saat ladattua kuvan suoraan omalta koneeltasi. Tämä toiminto ei päde, jos haluat hyödyntää jo sivustolta löytyvää kuvaa.

Lisää video

Tällä toiminnolla saat upotettua videon Youtubesta suoralla URL -osoitteella. Tämä toiminto ei päde, mikäli haluat poistaa videosuositukset lopusta.

Tuo tiedosto

Tällä toiminnolla saat konvertoitua  valmiin tiedoston (tekstinkäsittely / taulukkolaskenta) validiin HTML -muotoon.

Järjestämätön lista

Tällä toiminnolla voit lisätä järjestämättömän listan.

Järjestetty lista

Tällä toiminnolla voit lisätä järjestetyn listan.

Lisää vaakasuora viiva

Tällä toiminnolla voit lisätä vaakasuoran viivan.